Cosmopolitan-tilaus

Sanoma Magazinesin julkaisema Cosmopolitan on nuorten naisten suosikkilehti, joka tarjoaa luettavaa mm. suhteista ja seksistä, terveydestä, urasta ja tietysti muodista ja kauneudesta. Käytä Cosmopolitan-tarjous hyväksesi heti ja tee tilaus tänään!

Lehti nuorelle naiselle - ja miksei myös miehelle

Cosmopolitan, lempinimeltään Cosmo, tarjoaa nuorelle naiselle aina mielenkiintoista luettavaa. Aiheiden keskiössä ovat monet nuoren naisen elämää koskettavat asiat ja tietysti miehet. Cosmopolitan-tilaus on varma tapa saada laadukasta luettavaa joka kuukausi kotiin kannettuna - 12 kertaa vuodessa.

Cosmopolitan on kansainvälisesti erittäin tunnettu lehti ja Suomessa sitä lukee 277 000. Cosmo on saanut alkunsa Yhdysvalloissa perhelehtenä jo vuonna 1886, mutta 60-luvulla sitä alettiin suunnata erityisesti naisille. Cosmopolitanin kansainvälisiä painoksia on 58 jo yli 100 maassa, ja sitä julkaistaan 34 eri kielellä. Cosmopolitanin tilaaminen on helppoa ja vaivatonta - klikkaa tilausnappia ja hyödynnä paras tarjous heti!

Vaikka Cosmon perinteinen kohderyhmä on nuoret naiset, myös miehet lukevat Cosmopolitania - yleensä salaa. Suhteet ja seksi kiinnostavat luonnollisesti miehiä yhtälailla ja lehden lukeminen on tapa kurkistaa naisen ajatusmaailmaan ja teemoihin. Cosmopolitan-tilaus voi olla hauska lahja siis puolisolle - sukupuolesta riippumatta!

Kommentoi sosiaalisessa mediassa