Demi-tilaus

demi tilaus Demi on kerran kuussa ilmestyvä tytöille suunnattu aikakauslehti. Lehden kohderyhmää ovat 12-19-vuotiaat tytöt, joille Demi tarjoaa laadukasta luettavaa ja värikkäitä juttuja sekä paljon hyviä palstoja.

Demi on tyttöjen lehti

Demiä on julkaistu vuodesta 1998 asti ja sitä päätoimittaa Anni Lintula. Lehteä julkaisee A-lehdet. Lisäksi Demillä on nuorten keskuudessa erittäin suosittu keskustelupalsta osoitteessa www.demi.fi - osa keskustelualueen osioista vaatii tunnuksen rekisteröinnin.

Demin sivuilta tilaaja tai satunnainen lukija löytää kaikki tytölle tärkeät aiheet käsiteltynä positiivisesti: oli kyseessä sitten pojat, kaverit ja suhteet, ulkonäkö ja muoti, koulu, tulevaisuus tai terveys. Joka numero tarjoaa mielenkiintoista luettavaa ja pohdittavaa!

Tavallisten toimittajien lisäksi Demiä toimittavat eri alojen asiantuntijat, joten lehdestä saa todella niin asiantuntevia vinkkejä kuin myös vastauksia itseä askarruttaviin kysymyksiin. Demin palstoille voi lukija lähettää kysymyksiä.

Demistä löytyy esimerkiksi seuraavat palstat

  • Kysy systeriltä
  • Kysy suhteista
  • Kysy terveydestä
  • Kysy kundilta
  • Salainen palvelu
  • Megamokat

Kysy-palstat ovat suosittuja, ja nuorille vastauksien saaminen vaikeisiinkin kysymyksiin on tärkeää. Palstat antavat hyvän mahdollisuuden kysyä asioita, joita ei ehkä ääneen uskalla sanoa. Kysymyspalstojen lisäksi Demissä julkaistaan usein lukijoiden tarinoita sekä mielipiteitä, jotka muodostavat osan lehteä. 

Demi tyttärelle

Demi tunnistaa vastuunsa nuorten tyttöjen kasvattajana ja vastuullisuuden huomaa. Vanhempi voi huoletta antaa Demin nuorelleen lahjaksi, tilaus kotiin on helppoa ja tällöin hyvää luettavaa on joka kuukaudelle. Lisäksi lehden lukeminen, kuten lukeminen yleensä, kehittää nuoren kielellisiä valmiuksia sekä antaa virikkeitä kriittiseen ja terveeseen ajatteluun.

Demi tukee nuoria olemaan oma itsensä

Kuten lehden sivuiltakin aistii, Demi kannustaa nuoria olemaan oma, ihana itsensä. Demi on jakanut vuosittain erityisiä Demistipendejä (vuonna 2011 stipendejä jaettiin 5 000 euron arvosta) tällaisille tytöille kouluopettajien lähettämien suositusten perusteella.

Demi-kalenteri

Demin tuottaja Alehdet julkaisee vuosittain laadukasta lukuvuosikalenteria. Kalenterilla on jo pitkät perinteet, mutta kalenteri on uudistunut vuosien varrella niin graafisen ilmeen kuin sisältönsäkin suhteen tuoden joka vuosi jotakin uutta uuteen vuoteen. Vuoden 2012-2013 kalenterit ovat kaupoissa nyt!

Demin kuulumiset 2012

Vuoden 2012 aikana Demissä on ollut huomattavissa sisustus- ja ruoka-aiheisten juttujen lisääntymistä. Myös erilaisia vinkkipaketteja on ollut reilusti, mikä on mukava lisä jo muuten hyvään lehteen. Perinteisesti vahvat kokonaisuudet suhteista, kauneudesta ja muodista ovat olleet paljon esillä.

Tilaa Demi

Kommentoi sosiaalisessa mediassa