Me Naiset -tarjous

Naisten luetuin viikkolehti Me Naiset tarjoaa ajankohtaisia ja värikkäitä juttuja viikosta ja vuodesta toiseen. Joka torstai 52 kertaa vuodessa ilmestyvä laatulehti tarjoaa artikkeleja useilta elämän osa-alueilta - aina ajankohtaisesti. Hyödynnä tarjous, jota ei kannata jättää väliin!

Kaikille naisille - Me Naiset

Naisilla on usein monta rautaa tulessa - työ ja ura, koti ja perhe-elämä sekä oma aika harrastuksineen vuorottelevat osin hektisessäkin arjessa. Me Naiset sisältääkin elämänmakuista sisältöä useilla eri teemoilla: muoti, kauneus, terveys, ihmissuhteet, ruoka, raha, työelämä, matkustus, sisustus - ja tietysti ihmiset. Joka lehti antaa mielenkiintoisia näkökulmia suomalaisnaisen elämään, erityisesti aktiiviselle ja joskus kiireisellekin naiselle.

Me Naiset -tilaus yllättää positiivisesti joka viikko: sykähdyttää, pitää ajan tasalla, koskettaa.

Ihania juttuja - elävästä elämästä

Vaikka Me Naiset onkin ajankohtainen lehti ja sisältää esimerkiksi muotia, yli 400 000 lukijaa paljastaa lehden olevan paljon enemmän kuin pelkkä naistenlehti. Sanoma Magazinesin suosituin naisille suunnattu lehti pureutuukin reippaasti suomalaisnaisen elämään ja esittelee niin mielenkiintoisia taviksia kuin kuumimpia julkkiksiakin, unohtamatta mitään osa-aluetta. Monipuolisempaa lehteä saa hakea! Tilausta ei kadu päivääkään ja lahjana Me Naiset toimii erinomaisesti - Me Naiset -tarjous voimassa juuri nyt!

Uutta Me Naisissa 2012: lukijapaneeli

Me Naiset uudistuu jatkuvasti ja siten pysyy aina ajankohtaisena. Loppuvuodesta 2012 Me Naiset julkaisi avoimen haun lehden lukijapaneeliin - nyt lehden lukijoilla on erinomainen mahdollisuus myös päästä itse vaikuttamaan lehden ulkonäköön ja sisältöön.

Tilaa Me Naiset

Kommentoi sosiaalisessa mediassa